RETOURNEREN EN RUILEN

Indien er door de klant gekozen wordt het aankoopbedrag terug te willen ontvangen, wordt alleen het betaalde bedrag voor de goederen terugbetaald en niet de betaalde en gemaakte verzendkosten.

  • Het product moet worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.  
  • Het T-shirt moet ongedragen en ongewassen zijn.
  • Vergeet niet alle gegevens te vermelden, naam, adres en bestelnummer.
  • Risico van het retourneren is voor de koper. Dit houdt in dat Sick Style niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.
  • Op dit moment (wordt aan gewerkt) is ruilen nog niet mogelijk. We raden je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan door een e-mail te sturen naar manon@sickstyle.nl

Vermeld hierbij je:

  • naw gegevens
  • ordernummer
  • datum van bestellen
  • reden van retour: te groot/te klein/voldoet niet aan de verwachting/verkeerd artikel/beschadigd

Het retouradres:

Statenlaan 8 (studio 0.4) – 6828 WE – Arnhem t.b.v. Sick Style/Manon Toma

Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 48 uur worden verwerkt en ontvang je een bevestiging van ontvangst. Zodra het verwerkt is in onze administratie ontvang je het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waar je ook mee hebt betaald: binnen 5 dagen na de verwerking van de retour en uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van de retourzending.

De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Als je een gratis product bij je bestelling hebt ontvangen dien je deze ook retour te sturen. 

Je kunt jouw retour versturen met PostNL in dezelfde kledingzak als waar je het product in ontvangen hebt. Vergeet niet het pakket te frankeren en de gegevens (zie hierboven) te vermelden! We raden je aan om de retourzending terug te sturen met een track & trace code. De kosten hiervan zijn € 4,35.

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald!

Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender)